Maatwerktrajecten scholen

Maatwerktrajecten scholen

Voor  scholen kan DTC maatwerk trainingen verzorgen.
We maken gebruik van het  melkveebedrijf in Oenkerk, waarvan alle data beschikbaar zijn zodat we op elk niveau kunnen trainen en het bedrijf kunnen simuleren om zodoende het leereffect zo sterk mogelijk te maken.
Daarnaast zijn er zeer  verschillende  gast-melkveebedrijven die ook beschikbaar zijn als trainingsbedrijf voor situaties die wij niet in huis hebben.

Uw wensen ten aanzien van trainingen, doelstellingen, onderwerpen en niveau worden omgezet in een programma dat met u wordt afgestemd.
Wij maken gebruik van hoog gekwalificeerde trainers die op hun eigen vakgebied of onderdeel veel praktische en theoretische ervaring hebben.

Nieuw
Door de beschikbaarheid van alle (bedrijfstechnische en bedrijfseconomische) data van ons melkveebedrijf kan het voor scholen interessant zijn om naast een programma in Oenkerk ook voor trainingen/scholingsmogelijkheden te informeren die we online beschikbaar hebben, al of niet met ondersteuning van onze trainers. Ons melkveebedrijf kan dan geïntegreerd worden in uw programma op school waarbij trainingen op onze locatie nog meer effect kunnen hebben.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Johannes Brolsma  tel. 065 108 1495

Geen gemiddelde beoordelingen voor deze training
Geen beoordelingen voor deze training
Vragen over deze training?

Neem dan contact op met

Johannes Brolsma

Managing Partner

+31 6 307 23 484

j.brolsma@dairytrainingcentre.com

Laatste DTC nieuws