Een persoonlijk gesprek via de overnamecheck

Heden
Uw kroost werkt al enige jaren mee in de maatschap. Er is een duidelijke taakverdeling en iedereen weet wat hij moet doen. ‘Ooit neem ik afscheid van dit prachtige bedrijf en ga ik er lekker tussenuit’ ondertussen verstrijkt de tijd en voor u het weet is het zover.

Toekomst
We nemen u mee naar uw laatste dag als ondernemer. De fakkeldrager staat er nu alleen voor, uw werk zit er op. Is mijn opvolger er klaar voor, komt het rond met de financiering, is stoppen met boeren ook echt stoppen met boeren? Kortom; is het bedrijf wat u heeft achtergelaten toekomstbestendig?

Eerste stap
Er komen veel vragen op uw af bij bedrijfsovername. Het lijkt nu zover weg en daarom nog niet direct relevant. Maar waarom zou u nu niet alvast nadenken over hoe u uw bedrijf overdraagt? Het scheppen van uw kinds toekomst is vandaag begonnen, daar heeft u de eerste stap voor gezet door op deze campagne te klikken.

Overnamecheck
Wilt u weten waar u staat binnen het overnameproces? Vraag een gratis overnamecheck aan via het formulier hieronder. We gaan een persoonlijk gesprek aan met u en uw kind en over jullie drijfveren en doelen, door vooral te kijken naar jullie als mens en ondernemers. Daarna kijken we naar de technische en fiscale optimalisaties voor bedrijfsovername en bieden we mogelijkheden voor ontwikkelingen via onze trainingen. Uiteraard geheel vrijblijvend.

Bel mij voor een afspraak

Meer informatie over de bedrijfsovername training: Middelbaar Kader Melkveehouderij

Laatste DTC nieuws