Een persoonlijk gesprek via de overnamecheck

Bedrijfsovername? Ach, dat is nog zover weg….

Je werkt al enige jaren in de maatschap van je ouders. Er is een duidelijke taakverdeling en iedereen heeft zo zijn eigen routine.  ‘Ooit wil ik dit bedrijf overnemen’ ondertussen verstrijkt de tijd en voor je het weet is het zover.

Toekomst
We nemen je meer naar je eerste werkdag als ondernemer van je eigen maatschap. Je ouders hebben hun hele leven hard gewerkt voor het bedrijf, maar het is nu tijd voor de volgende generatie, jij dus! Wie neemt de taken over die je ouders niet meer uitvoeren, hoe zit het met de financieringslasten, met wie ga je samenwerkingen aan, past het bedrijf wat je ouders hebben achtergelaten wel bij jou? Kortom; Hoe ga jij het bedrijf inrichten nu het daadwerkelijk van jou is?

Eerste stap
Er komen veel vragen op je af waar je in eerste instantie niet direct bij stil staat. Het is ver weg en lijkt niet direct relevant. Maar waarom zou je nu niet alvast nadenken over hoe jij het bedrijf wil gaan overnemen? Een goede ondernemer is immers goed voorbereid. Het scheppen van jou toekomst is vandaag begonnen, daar heb je de eerste stap mee gezet door op deze campagne te klikken.

Overnamecheck
Wil jij weten waar je staat binnen het overnameproces? Vraag een gratis overnamecheck aan via het formulier hieronder. We gaan een persoonlijk gesprek aan en praten over je passies, drijfveren en doelen. Door vooral te kijken naar jou als mens en ondernemer. Ook kijken we naar de technische en fiscale optimalisaties voor bedrijfsovername. Daarna bieden we je de mogelijkheid om je op bepaalde aspecten verder te ontwikkelen door training, uiteraard geheel vrijblijvend.

Bel mij voor een afspraak

Meer informatie over de bedrijfsovername training: Middelbaar Kader Melkveehouderij

Laatste DTC nieuws