Melkveehouderij trainingen

Melkveehouderij trainingen

Alles leren over een melkveehouderij? Dairy Training Centre heeft trainingen voor alle belangstellenden voor de melkveehouderijsector. Zonder of met agrarische achtergrond kan jij vanaf augustus al beginnen met één van de trainingen. Er wordt op locatie geleerd en thuis kun je dit in de praktijk brengen, dus neem het heft in eigen handen.

Voorlichtingsavonden! Overweeg jij je in te schrijven voor één van de onderstaande trainingen? Schrijf je dan in voor de voorlichtingsavond van jouw training naar keuze voor alle informatie:

Binnenkort starten de volgende trainingen:

DTC SPRINT training header

SPRINT training

De SPRINT training is voor de startende medewerker in de Melkveehouderij wanneer hij of zij geen agrarische opleiding of achtergrond heeft. De training is beschikbaar op meerdere locaties in Nederland. Voor de najaarstraining kun jij je inschrijven tot 30 augustus, waarna de training in oktober start.

DTC TOP Medewerker header

TOP-medewerker Melkveehouderij

De TOP-medewerker Melkveehouderij training is een vervolgtraject op MBO-opleiding Veehouderij. De cursus start in september 2018 op meerdere locaties in Nederland. Schrijf je in voor 30 juni 2019 zodat jij de professionele medewerker van een melkveehouderijbedrijf kan worden.

DTC Middelbaar Kader header

Middelbaar Kader Melkveehouderij

De training Middelbaar Kader Melkveehouderij is voor iedereen die bedrijfsopvolging (of overname) en het managen van een bedrijf wil leren. Beschikbaar op meerdere locaties in Nederland kun je al, als je je voor 30 juni 2018 inschrijft, beginnen in september 2018.

DTC koeien header

Dairy Training Centre

Dairy Training Centre is een nationale en internationaal gepositioneerde trainingscentrum voor de melkveehouderij en melkverwerking. Gevestigd in Oenkerk worden er bij DTC verscheidene trainingen aangeboden door heel Nederland en zelfs daarbuiten. Vandaag leren, morgen toepassen met vakbekwame trainers die de praktijk centraal stellen – dat is waar Dairy Training Centre voor staat. Samen met partners zorgt Dairy Training Centre ervoor dat iedereen de training krijgt die degene verdient.

Laatste DTC nieuws