• Nederlands
  • Engels
Inschrijven MKM Voorlichting en Overname Check

Doe de gratis overnamecheck!

Een overname van een Melkveehouderij brengt een hele verantwoordelijkheid met zich mee. Er komt veel op je af en er zijn veel zaken waar je rekening mee moet houden. Om het overzicht te behouden is het goed om te weten welke factoren belangrijk zijn en wanneer deze aanbod komen. Daarom organiseren we 14,15 en 16 juli de Overnamecheck. Tijdens deze avond gaan we samen kijken waar jij je bevindt in het overnameproces en vertellen we je meer over de MKM training. De overnamecheck is geheel kosteloos.

De punten die we tijdens de Overnamecheck doornemen kun je hier al downloaden, zodat je weet wat je deze avond kunt verwachten.

Middelbaar Kader Melkveehouderij

De training is gericht op jonge ondernemers die een Melkveehouderij gaan overnemen. Of je nou het ouderlijke bedrijf overneemt of in een nieuwe maatschap stapt is het belangrijk om te weten wat je te wachten staat. We leren je hoe je het bedrijf kunt analyseren en wijzen je op alle praktische aspecten van bedrijfsoptimalisatie. We kijken daarbij naar alle productiefactoren, van diergezondheid tot aan management.

We werken anders dan dat je gewend bent. De bedrijfsopdrachten zijn praktisch toepasbaar binnen je eigen bedrijf. Hierdoor leer jij je bedrijf goed kennen. Je hebt een duidelijk startpunt, stelt praktische doelen en bepaalt aan welke knoppen je draait om deze doelen te verzilveren. De resultaten worden direct zichtbaar en daarom verdient de investering zich al tijdens de training terug.

Voor locatie, trainingsdagen en meer informatie, klik je hier. 

Schrijf je hieronder in

Deelnemers over MKM training

Oud-deelnemers aan de Middelbaar Kader Melkveehouderij Abe Reitsma en Eline Vedder geven in onderstaande filmpjes kort en krachtig aan wat ze hebben geleerd tijdens de MKM training en waarom jij de MKM ook zou moeten doen!

Meer informatie over training MKM

Laatste DTC nieuws