Informatie avond Middelbaar Kader Melkveehouderij en TOP Medewerker

Aanmelden informatie bijeenkomst Middelbaar Kader Melkveehouderij en TOP

Contactpersoon; Johannes Brolsma

Email; J.Brolsma@dairytrainingcentre.com

Telefoon;+31630723484

MKM; de zaak in goede handen

Er breekt een spannende tijd aan voor de melkveehouder. Is mijn zoon of dochter klaar om het bedrijf over te nemen? Ben ik er klaar voor om het bedrijf los te laten? Door de MKM training zorg je ervoor dat de ‘’ zaak ‘’ in goede handen komt.

Wanneer je een melkveehouderij overneemt komt er nogal wat op je af. Je hebt brede schouders nodig om dit familie bedrijf over te nemen. De training zorgt ervoor dat je het overzicht bewaart en goed voorbereid bent en dus zeker van je zaak. Na de training MKM kun je niet wachten om je handen uit de mouwen te steken.

Deelnemers over MKM training

Oud MKM toppers Dirk van der Weert, Jildau Broekens en Douwe Statema aan het woord!  Zij vertellen wat voor hen de meerwaarde is van de opleiding.

Meer informatie over de training Middelbaar Kader Melkveehouderij


Wil jij TOP-Medewerker worden op een melkveebedrijf ?

Een praktische opleiding gegeven door specialisten in hun vakgebied. Leer enkel de kennis en kunde waar het om gaat in de melkveehouderij!

Heb jij een afgeronde opleiding mbo Veehouderij en wil je jezelf verder ontwikkelen in de sector? De TOP-training medewerker is de eerste stap naar de TOP! Na deze
vervolgopleiding ben je als volledig bekwaam medewerker in de melkveehouderij van extra waarde voor je werkgever.
Een extra reden om jou aan te nemen dus. Helemaal TOP toch?

Meer informatie over de training TOP-Medewerker

Ben je ‘klaar’met school maar wil je jezelf nog wel verder blijven ontwikkelen? De MKM en de TOP is een praktische cursus, gericht op je persoonlijke ontwikkeling, het optimaliseren en overname van het melkveebedrijf. Ben je benieuwd wat deze cursus je kan bieden? Meld je dan nu aan voor de MKM informatie avond op 5 juli te Oenkerk en 6 juli te Wezep. Ouders zijn ook van harte uitgenodigd!

 

Laatste DTC nieuws